Όροι χρήσης

Καμιά μέθοδος ή θεραπεία που αναφέρεται στο site μας δεν ταιριάζει σε κανέναν ασθενή εάν προηγουμένως δεν έχει εξεταστεί από εξειδικευμένο ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή.

Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας τηρούν το ιατρικό απόρρητο αναφορικά με τα εισερχόμενα μηνύματα ασθενών, προς τον δικτυακό τόπο www.psyxotherapeia.gr.

Τέλος, το εικαστικό, οι πληροφορίες και τα άρθρα της ιστοσελίδας αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του ιδιοκτήτη της παρούσας ιστοσελίδας www.psyxotherapeia.gr. Επιτρέπεται η χρήση κειμένων της παρούσας ιστοσελίδας από άλλους διακτυακούς τόπους με την προϋπόθεση ότι υπάρχει σύνδεσμος προς την ιστοσελίδα www.psyxotherapeia.gr.

Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

Η παρούσα σύμβαση χρήσης διέπεται από τις διατάξεις του Ελληνικού και Διεθνούς Δικαίου, καθώς και τις οδηγίες και Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου. Ερμηνεύεται βάσει των κανόνων καλής πίστης, συναλλακτικών ηθών και οικονομικού και κοινωνικού σκοπού του δικαιώματος. Στην περίπτωση που κάποια διάταξη κριθεί αντίθετη προς το νόμο και ως εκ τούτου άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές προκύπτουσες από την λόγω σύμβασης είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

Αν έχετε διαπιστώσει οποιαδήποτε προβλήματα στο περιεχόμενο του ιστότοπου που άπτονται νομικών ή ηθικών θεμάτων, παρακαλείσθε να μας ειδοποιήσετε στο vaskar3@yahoo.com προκειμένου να προχωρήσουμε στην άμεση αντιμετώπισή τους.

Βάσια Ιγνατίου Καραμανώλη

Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια / Λέκτορας Ψυχολογίας / Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
Τηλέφωνο: 210 9961066
Κινητό: 6977 699988
vaskar3@yahoo.com
Copyright: www.psyxotherapeia.gr & www.psuxotherapeia.gr